Ενοικίαση Άμαξας
ΔΕ-ΣΑ: 9.00 - 19:00

Ενοικίαση αλόγων για ιππασία.

Θέλετε
να μάθετε τιμή;
Αφήστε μας το τηλέφωνό σας

Άλογα ιππασίας για γύρισμα ταινίας / φωτογραφίες / διαφημιστικά σποτ 

 

Το άλογο ήταν από τα πρώτα ζώα που εξημέρωσε ο άνθρωπος. Ο πρώτος σύντροφος του ανθρώπου στη ζωή, στη δουλειά, στον πόλεμο… μετράνε μαζί χιλιετίες! Μιλάμε για ένα πλάσμα με νοημοσύνη, μνήμη, ένστικτο και άποψη.

Επίσης είναι ένας από τους πιο καλούς συναθλητές! Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η ιππασία είναι ένα από τα ωραιότερα αθλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που ονειρεύονται να φτάσουν στην ολυμπιάδα, άλλοι ιππεύουν για χόμπι και υπάρχουν και αυτοί που το δοκιμάζουν μόνο για την εμπειρία -και ίσως δεν ξεκολλάνε μετά-.

Αν ενδιαφέρεστε να έρθετε σε επαφή με αυτό το υπέροχο πλάσμα και να δοκιμάστε να ιππεύσετε, ελάτε σε εμάς. Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε μεγάλη γκάμα αλόγων ιππασίας, ανάλογα το επίπεδο και την καταλληλόλητα, για να σας προτείνουμε.

Για τους αρχάριους φίλους μας, παραδίδουμε μαθήματα, θεωρητικά και πρακτικά με
εκπαιδευμένα άλογα σχολής.

Παράλληλα στο χώρο μας διοργανώνουμε εκδρομές με γκρουπάκια έφιππων στην φύση.

Επίσης, παρέχουμε ταχύρρυθμα μαθήματα ιππασίας για ζευγάρια που θέλουν να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας έφιπποι αλλά και στους/ις φίλους/ες τους που θέλουν να τους συνοδεύσουν. Ελάτε σε επαφή μαζί μας, για να σας φέρουμε σε επαφή με τα περήφανα και πανέμορφα αυτά όντα!

Άλογα ιππασίας,  Άλογα για ιππασία,  Άλογα για φωτογραφίσεις,   εκπαιδευμένα Άλογα για  γύρισμα έργων, διαφημιστικά σποτ.

 

 

Θέλετε
να μάθετε τιμή;
Αφήστε μας το τηλέφωνό σας
Το Instagram μας
Ακολουθήστε μας στο Instagram
Εγγραφείτε
Instagram