Ενοικίαση Άμαξας
ΔΕ-ΣΑ: 9.00 - 19:00

Ενοικίαση αλόγων για γάμο, βάπτιση

Θέλετε
να μάθετε τιμή;
Αφήστε μας το τηλέφωνό σας

Άμαξες Της Κηφισιάς.

ΝΥΦΗ ΜΕ ΑΛΟΓΟ

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η ιππασία είναι ένα από τα ωραιότερα αθλήματα/χόμπι. Οι περισσότεροι το δοκιμάζουν μόνο για την εμπειρία. Όμως, υπάρχουν γυναίκες, που μπορεί να το επιχειρήσουν, ίσως και για πρώτη φορά, στην πιο σπουδαία μέρα της ζωής τους. Την ημέρα του γάμου τους.

Γενικά, στα παραμύθια πάντα θα υπάρχει ο ιππότης με το άσπρο άλογο και η αρχοντοπούλα που θα τον περιμένει καρτερικά. Πολύ ονειρεμένος τρόπος να φτάνει ο γαμπρός στην εκκλησία ιππεύοντας ένα όμορφο, κατάλευκο άλογο, και η νύφη να φτάνει με τη σειρά της με μία λευκή άμαξα.

Υπάρχουν όμως και οι νύφες θέλουν να φτάσουν στην εκκλησία σαν ατίθασες αμαζόνες, και αυτός είναι ο πιο εντυπωσιακός τρόπος για να θυμούνται την ημέρα αυτή.

Μόνες ή παρέα με τον μελλοντικό ιππότη/γαμπρό ή και ακόμη με συνοδεία 2 έως 6 έφιππους. Αν υπάρχουν παράνυφες/παράνυφοι, θα είναι πολύ εντυπωσιακή η άφιξη στη γαμήλια τελετή.

Για τις νύφες που επιθυμούν να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας με άλογο, Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα αλόγων, προς ενοικίαση, βγαλμένα από παραμύθια έτοιμα να αποθεώσουν την πρωταγωνίστρια της ξεχωριστής αυτής ημέρας! Τα έμπειρα άλογά ενοικιάζονται ακόμη και για ρομαντικές προτάσεις γάμων αλλά και σε άλλες ευφάνταστες, ειδικές, περιστάσεις.

Τα νυφικά άλογα μπορούν να στολιστούν από εμάς τους ίδιους, με ποικίλες ιδέες που θα σας παρουσιάσουμε. Μπορούμε  να διακοσμήσουμε με κορδέλες, φτερά και άνθη σε διάφορα χρώματα που ταιριάζουν στο θέμα της ξεχωριστής ημέρας σας.

Είτε θα θέλατε άφιξη με άλογο στον τόπο και τη δεξίωση του γάμου σας είτε απλά ένα άλογο γάμου για τις φωτογραφίες σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε ένα πακέτο γάμου κατά παραγγελία που είναι ιδανικό για εσάς.

Κάθε νύφη για αυτή την ξεχωριστή  μέρα δεν θέλει παρά το καλύτερο, και  εμείς μπορούμε να το προσφέρουμε, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Για οποιοδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας. 

Για περισσότερες ιδέες προτάσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε
να μάθετε τιμή;
Αφήστε μας το τηλέφωνό σας
Το Instagram μας
Ακολουθήστε μας στο Instagram
Εγγραφείτε
Instagram